Header achtergrond afbeelding

Buffeten

’t Wapen van Emmen verzorgt buffetten in alle soorten en maten.
Staat uw buffet er niet bij of valt het buiten uw budget. Neem gerust contact met ons op en een advies op maat is gauw gemaakt.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de buffetten die wij serveren:

Koud en Warm buffet

Huzarensalade
opgemaakt met div soorten vlees, rauwkost en exotische vruchten

Rundvleessalade
salade opgemaakt met diverse vleessoorten

Zalmsalade
met bijgaande garnituren bestaande uit meerdere vissoorten
w.o. gerookte zalm, garnalen, makreel en tonijn

Eiersalade
boeren scharrel eiersalade opgemaakt met gevulde eitjes en rauwkost

Vleesschalen met rollade, varkenscaré en Ardenne ham met meloen
Verse Stokbrood
met een romige kruidenboter, rode en groene pesto

Sate
Varkensmedaillons in een champignon roomsaus
Gehaktballetjes in Stroganoffsaus
Kippenboutjes
Spareribs
Nasi
Gebakken aardappelen en Aardappelkroketjes

Vanaf 25 personen

Italiaans buffet

Italiaanse tomatensoep
tomatensoep met bassilicum

Courgette schijfjes
gegrild en ingelegd met olie

Antipasti misto quottro olive
griekse olijven met verrassende vulling

Tortellinisalade
salade met tortelini, broccoli en kalkoenborst in

Een basilicum-room mayonaise

Tomatensalade
salade van tomaat met ui kruiden en vinaigrette

Kalfsvlees in roomsaus
mals kalfsvlees in een romige saus

Tagliatelle
italiaanse lintpasta

Ratatouille
diverse gestoomde groenten met verse tuinkruiden In tomatensaus

Tortellini ricotta
pasta gevuld met ricottakaas in een tomatensaus

Lasagne bolognese
lasagne met gehakt, tomatensaus, bechamel en ger kaas

Tiramisu
Italiaanse specialiteit van amaretto en koffie bedekt met een crème van mascarpone

Verse fruitsalade

Stokbroden
kruidenboter, tapenade en pesto

Vanaf 30 personen

Een Stamppotbuffet

3 soorten stamppot, waarbij u kunt kiezen uit:
Zuurkool
Hutspot
Boerenkool
Andijvie
Hete bliksem
Snijbonen

Bij de stamppot serveren wij de volgende vleesgerechten
klapstuk, speklappen, rookworst, ribbetjes en stukjes spek

een goed gebonden jus

Amsterdamse uien, zilveruitjes, augurkjes en mosterd

Misschien ter afsluiting een leuk dessert?
Bijvoorbeeld: griesmeelpap met een bosbessensaus.

Vanaf 20 personen

Ook voor kleinere groepen zijn er diverse mogelijkheden.

Vraag voor een advies op maat, neem gerust contact op

Voor vragen?