’t Wapen van Emmen verzorgt buffetten in alle soorten en maten.
Staat uw buffet er niet bij of valt het buiten uw budget. Neem gerust contact met ons op en een advies op maat is gauw gemaakt.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de buffetten die wij serveren:
Huzarensalade
opgemaakt met div soorten vlees, rauwkost en exotische vruchten
Rundvleessalade
salade opgemaakt met diverse vleessoorten
Zalmsalade
met bijgaande garnituren bestaande uit meerdere vissoorten
w.o. gerookte zalm, garnalen, makreel en tonijn
Eiersalade
boeren scharrel eiersalade opgemaakt met gevulde eitjes en rauwkost
Vleesschalen met rollade, varkenscaré en Ardenne ham met meloen
Verse Stokbrood
met een romige kruidenboter, rode en groene pesto
Sate
Varkensmedaillons in een champignon roomsaus
Gehaktballetjes in Stroganoffsaus
Kippenboutjes
Spareribs
Nasi
Gebakken aardappelen en Aardappelkroketjes
Vanaf 25 personen
Italiaanse tomatensoep
tomatensoep met bassilicum
Courgette schijfjes
gegrild en ingelegd met olie
Antipasti misto quottro olive
griekse olijven met verrassende vulling
Tortellinisalade
salade met tortelini, broccoli en kalkoenborst in
Een basilicum-room mayonaise
Tomatensalade
salade van tomaat met ui kruiden en vinaigrette
Kalfsvlees in roomsaus
mals kalfsvlees in een romige saus
Tagliatelle
italiaanse lintpasta
Ratatouille
diverse gestoomde groenten met verse tuinkruiden In tomatensaus
Tortellini ricotta
pasta gevuld met ricottakaas in een tomatensaus
Lasagne bolognese
lasagne met gehakt, tomatensaus, bechamel en ger kaas
Tiramisu
Italiaanse specialiteit van amaretto en koffie bedekt met een crème van mascarpone
Verse fruitsalade
Stokbroden
kruidenboter, tapenade en pesto
Vanaf 30 personen
3 soorten stamppot, waarbij u kunt kiezen uit:
Zuurkool
Hutspot
Boerenkool
Andijvie
Hete bliksem
Snijbonen
Bij de stamppot serveren wij de volgende vleesgerechten
klapstuk, speklappen, rookworst, ribbetjes en
stukjes spek
een goed gebonden jus
Amsterdamse uien, zilveruitjes, augurkjes en mosterd
Misschien ter afsluiting een leuk dessert?
Bijvoorbeeld: griesmeelpap met een bosbessensaus.
Vanaf 20 personen
Ook voor kleinere groepen zijn er diverse mogelijkheden.
Vraag voor een advies op maat, neem gerust contact op