Header achtergrond afbeelding

Groepen

Bruiloften

Van harte gefeliciteerd!

De trouwdag een van de mooiste momenten in uw leven Deze dag is de bruiloft catering bij ‘t Wapen van Emmen in goede handen. In overleg met u organiseren wij uw bruiloft tot in de puntjes. Voor een zorgeloze dag.

’t Wapen van Emmen heeft vele mogelijkheden om uw bruiloft tot een groot succes te maken. Denk daarbij niet alleen aan drankjes en een maaltijd, maar ook aan entertainment en de aankleding van uw feest.

Wij organiseren uw bruiloft in de stijl die u wenst. Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. Bent u in de buurt, de koffie staat klaar.

Verjaardagen

Er is er een jarig, hoera! hoera!

Een verjaardag is een hele goede reden om een lekker een feestje te geven. Dat feest is bij ‘t Wapen van Emmen in goede handen.

In overleg met u organiseren wij uw verjaardagsfeest tot in de puntjes. ’t Wapen van Emmen heeft vele mogelijkheden om uw feest tot een groot succes te maken. Denk daarbij niet alleen aan drankjes en hapjes, maar ook aan entertainment en de aankleding. Wij organiseren uw verjaardagsfeest in de stijl die u wenst.

Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. Bent u in de buurt, de koffie staat klaar.

Vergaderingen

Vergaderen is bij het Wapen van Emmen uiteraard ook mogelijk.

Tijdens de vergadering een lekkere kopje koffie en een stukje cake? Er staat een prachtige grote zaal voor u klaar met ruimte voor een groep van 5 – 120 man. De zorg wordt u uit handen genomen door het personeel dat voor u klaar staat.

Neem contact met ons op voor verdere informatie of voor vragen.

Voor vragen?